BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull
MBA
Programs
Màsters, Postgraus
i Doctorat
Graus Cursos Online Sessions
Informatives
Admissions i
Ajudes
La Salle

Admissions
Beques i Ajudes
Cost i Financiació
Missió
Historia
Campus
Reconeixements
Visita Virtual
Xarxes Socials

Sessions Informatives - Internacional

La Salle realitza sessions informatives internacionals en les quals es presenta els programes, el procés d'Admissió i Inscripció així com el Programa de Beques. Més de 2500 alumnes de 52 països han vingut a Espanya a cursar els nostres programes durant els últims anys.

Aquestes sessions informatives són una bona oportunitat per conèixer La Salle-Universitat Ramon Llull a Espanya, les característiques diferencials de la nostra universitat, els serveis que oferim i la formació que s’ imparteix, així com les particularitats de cada programa (objectius, continguts, perfils dels alumnes, claustre de professors,...). En la sessió s’ orienta als interessats sobre el programa més adequat en funció de la seva formació, experiència professional i projecció futura.

Així mateix, s'explicarà en detall el procés d'admissió per als alumnes internacionals i les característiques dels Programes de Beques de La Salle.

Les sessions tenen una durada aproximada de dos hores.

Pot confirmar la seva assistència al telèfon: +34 o per tot indicant el programa del seu interès i la ciutat en la que hi assistirà.

Bogotá
11/10/2016
Hotel ATON BOGOTA 93
Calle 93 #12-41 Bogotá, Colombia

Ciudad de Mexico
18/10/2016
Hotel Grand Fiesta Americana Grand Chapultepec
Av. Mariano Escobedo #756, Miguel Hidalgo, Anzures, 11590 Ciudad de México

Lima
02/11/2016
Club Empresarial de Lima.
Vía Principal 165, Lima   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU